Soorten akoestische muren | Muurakoestiek | ACD

SOORTEN AKOESTISCHE MUREN

Een goede akoestiek in uw woon- of werkruimte is erg belangrijk. Een akoestisch probleem in de ruimte kan opgelost worden dankzij een akoestische muur van ACD. Dankzij de meer dan 250 000 microperforaties per vierkante meter leveren onze verschillende soorten muurbekleding een grote bijdrage in een optimale geluidservaring. Een akoestische muur van ACD is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Soorten akoestische muren

Translucente akoestische muur

Uw akoestische muur kan ook lichtdoorlatend zijn. Er zal LED verlichting worden geplaatst tussen uw bestaande muur en nieuwe akoestische muurbekleding van ACD. Er kan gekozen worden voor zowel koude als warme LED verlichting. RGB(W) verlichting is natuurlijk ook mogelijk. Een verlichte muur biedt een unieke meerwaarde aan uw interieur en verbetert tegelijkertijd uw akoestiek.

Standaard akoestische muur

De standaard akoestische muur wordt in het tabblad muurakoestiek uitgebreid beschreven.

Bedrukte akoestische muur

Bij een bedrukte akoestische muur kan u kiezen voor een afbeelding of motief naar keuze. Uw akoestische muur wordt dan meteen deel van het interieur. U kan de te bedrukken afbeelding zelf aanleveren. Wij bekijken dan of deze voldoet aan de nodige normen. Anderzijds kan u op zoek gaan in een databank. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een gepaste afbeelding. Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie.

Akoestische isolatie

Onze akoestische isolatie is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend product. De isolatie werd gemaakt van deels gerecyclede polyestervezels. Het contact met polyestervezels levert geen gevaar voor allergische reacties, huidirritaties of ademhalingsproblemen. Het akoestisch materiaal geeft geen stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. Het is 100% recycleerbaar en niet giftig. Daarnaast is onze akoestische isolatie zeer vormvast en elastisch. Hierdoor zal uw isolatie niet doorzakken na verloop van tijd.

Prijsaanvraag

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Gratis offerte